Home

1ste Locatie Elzelestraat 109; 9600 Ronse
2de Locatie Beukenstraat 2; 9667 Sint-Maria-Horebeke

Interlude Spa zoekt Masseuses (JobStudenten); Poetsvrouw; All-round en Receptionist


Voor meer dan 100 jaar staat de gevel van onze hoeve, beletterd met de naam “Interlude”.
Het betekent: “rustpunt in je leven”
Hier kom je dan ook om te relaxen in harmonie met de natuur. Zo zul je dit onmiddellijk zintuiglijk ontdekken bij uw aankomst.
Visueel door de pracht van de Vlaamse Ardennen. Aromatisch van het overweldigend groenbehoud. Auditief via de ruimtelijke bosgeluiden en het klaterend bronwater.
Dit pure, wat u hier verwelkomt zal in alles wat Interlude u te bieden heeft, terug te vinden zijn. Bijvoorbeeld het Interlude bronwater, als dompel en zwembad, de exotische massages die u alle tijddruk en stress laten weg-ebben, of de mogelijkheid van een pure Rendez-Vous te doen met je partner in een van onze luxe woonwagens in ‘t midden van de vlaamse natuurpracht. Alle Info is te vinden op onze zuster site RendezVous-ChezNous.be Dit is dan op zijn beurt te combineren met de totale Spa accomodatie. Alle speciale wensen of combinaties zijn mogelijk. U vraagt, wij combineren.

Wenst u dit op voorhand te bespreken, kan je via telefoon of hier ter plaatse.
Deze en nog andere te verwachten ervaringen kan je in voorproef nemen met onze virtuele rondleiding.

Actie

Verras uw partner, family of vrienden en schenk ze een High Class Cadeaubon Van Interlude Spa en wij verdubbelen graag jullie Cadeauwaarde. Klik hier voor uw keuze en voorbeelden.

Commentaar is niet toegelaten.