Massages

Ayurvedische, Hotstone, Traditionele Thai- en Zweedse Massages

Alle massages zijn te krijgen voor 1 uur, 1.5 uur.
Ze vinden plaats op een futon in aangenaam warm decor, verlicht met kaarslicht en aangepaste achtergrondmuziek. Je kan afronden met een douche en een drankje.

Beknopte omschrijving v/d massages:

Swedish Massage €80

Hierbij worden de blokkades losgemaakt door het wrijven en kloppende bewegingen.
Voor stimulatie van de bloeddoorstroming en de afvoer worden de zalige effleurages en zachte klopbewegingen toegepast. Deze massage wordt gecombineerd met het gebruik van 100% natuurlijke essentiele oliën. De oliën, welke zorgvuldig uitgezocht werden, voeden tegelijkertijd uw huid zodat deze zacht en soepel blijft.
Iedereen kan uiteraard opteren voor een lichaamsmassage of een deelmassage.

 

4 Handen Massage €110

 

Thai massage €90


Thaise massage wordt op een kussen of dunne matras uitgevoerd bij een los aangeklede persoon. Een ingenieus systeem van bewegingen stelt de therapeute in staat zonder veel moeite de klant te manipuleren. Iedere beweging is ontworpen om zowel de cliënt als de therapeut te ondersteunen. De massage wordt in stilte gegeven om de therapeut in staat te stellen de cliënt te begrijpen en de cliënt de kans te geven zich te concentreren en zichzelf te leren kennen zonder afleiding. Zowel het geven als het ondergaan van Thaise massage is een meditatieve handeling.


 

Voet Massage Op Reservatie 

Commentaar is niet toegelaten.