Rondleiding…

Beeld is krachtiger dan taal daarom enkel deze slagzinnetjes voor jullie Virtual Tour doorheen Interlude Spa

Back to Basic..Close to Nature..Pure Air & SpringWater..Open but Private..

Sauna

De sauna is handmade om geen afbreuk te doen aan de eigenheid van de stallingen. het resultaat is een open concept zonder houten saunadak, maar met gewelven. Dit geeft zelfs met het “bakje vol” nog een vrij en open gevoel. De sauna is uitgerust met lichttherapie, traploos instelbaar naar gemoedstoestand en sfeer.


Springwater pool

Wat Interlude Spa zo uniek maakt, is het bronwater dat via de waterval afborrelt naar een zwembiotoop van 20 meter lang. Dit gevoel van baden midden in de vrije natuur, zonder schroom en textiel, is een belevenis op zich. Laat staan dat je dit combineert met de sauna en massages om volledig de moderne stress van je af te werpen.


Rain shower

Interlude Spa zou zijn naam niet waardig zijn moest men zijn bronwater niet in al zijn vormen kunnen genieten. Alleen daarom kan u, na sauna of zwemmen, zich laten afregenen met fris of verwarmd bronwater.


Jacuzzi

Een Spa of Jacuzzi hoort buiten te staan, daar men bij overvloedige warm water massage en dampen, frisse lucht nodig heeft. Alles heeft te maken met de juiste balans. Heb je veel warmte nodig om uw spieren in een massagebad los te maken, dan moet je dit compenseren met frisse en verse in te ademen lucht. Die contrasten maakt het juist zo leuk.
Stel dat u midden in de frisse natuur, naakt een warm geiser bad neemt of in een besneeuwd landschap een jacuzzi aan 38 graden! Juist, die afwisseling doet leven en daar zorgen wij voor hier te Interlude. Warm en koud kan je hier in al zijn vormen combineren.
Na het zwemmen kan je afsluiten met een douche van warm bronwater, zacht voor de huid en zonder kalk.
De echte genieters onder ons combineren zelf het Spabad met duiken in het bronwaterbad.
Een ongeziene kick.


The Garden Of Eden

Ontdek dit kleine paradijs op de heuveltop, puur natuur, rust. Herbron jezelf. Sauna, Jacuzzi, Zwemvijver, Relaxen. Uniek en ongezien kader, een ware Wellness OASE.Lounge

Lekker luieren, weg van alle drukte, stil, intiem, privé.


Rooms

Plots zin in dat tikkeltje meer?
7 thema kamers staan voor u open als U er ook open voor staat. Zie www.RendezVous-ChezNous.beHangmat

Wegdromen met een boek, een kleurtje bruinen of gezellig. De luierik uithangen. Plof neer, schommel, geniet.
Hammam

Commentaar is niet toegelaten.